Contact

Het seizoen is in volle gang! Vorig seizoen hebben de heren en dames beide een mooie derde plek behaald. De heren in de hoofdklasse en de dames in de tweede divisie. Volg onze facebook page of ga naar nederlandlacrosse.nl om huidige resultaten te zien.

Het hele jaar door zijn we op zoek naar nieuwe leden die onze teams willen versterken. Naast het sportieve zijn we ook een erg gezellige vereniging en kunnen we altijd de hulp gebruiken in de kroeg tijdens de borrels.

Ben je geïnteresseerd in de sport, wil je een keer meetrainen, of heb je vragen over Lacrosse of de Groningen Gladiators? Stuur een mailtje naar info@lacrossegroningen.nl

Je mag ook altijd langskomen tijdens een training. Wij zijn elke maandag en woensdag te vinden op de kunstgrasvelden (hockey) van de ACLO op het Zernike-complex (zie kaart). De trainingstijden staan hier beschreven:

Maandag:
Dames 20:00 – 22:00
Heren 20:00 – 22:00

Woensdag:
Dames 20:00 – 22:00
Heren 20:00 – 22:00

Hieronder vind je de algemene contactgegevens, alsmede de email adressen van de bestuursleden en de cliniccommissaris die je kan contacteren voor vragen.

Adres: Blauwborgje 16, 9747 AC Groningen
Telefoon: +31645534026
E-mail: info@lacrossegroningen.nl

Voorzitter: Aleksandra Rodak
voorzitter@lacrossegroningen.nl
Secretaris: Merle Bialas
secretaris@lacrossegroningen.nl
Penningmeester: Santiago Gomez Martinez
penningmeester@lacrossegroningen.nl  
Team manager: Aleksandra Rodak and Santiago Gomez Martinez
teammanager.lgg@lacrossegroningen.nl
Clinic-commissaris: Rick Roodbergen
clinic@lacrossegroningen.nl